Bratsbergtre

+47 35 90 10 20  |  info@bratsbergtre.no

Bratsberg Kledning®

- Kvalitet som varer

Bratsberg Tre er stolte av å kunne presentere vårt eget varemerke Bratsberg Kledning®.

Bratsberg Kledning® blir skjært av tett-/saktevokst tømmer av gran fra Telemark. Vår kledning representerer kvalitet som varer, og er spesielt utviklet for å møte høye krav til holdbarhet og estetikk.

Holdbarhet

Vår kledning fra tett-/saktevokst tømmer vil vare, noe som reduserer behovet for hyppig utskifting

Kvalitet

Hardt og tett-/saktevokst treverk gir ekstra godt feste for skruer og minimal risiko for sprekker

Tilpasning

Vi kan tilpasse kledningen etter dine spesifikasjoner, noe som gir deg full frihet i ditt prosjekt

Tettvokst

Vår kledning er laget av tømmer som er vinterhogget, noe som sikrer en høyere kvalitet på treverket. Vinterhogget tømmer har mindre saft og er derfor mer motstandsdyktig mot råte og skadedyr. tett-/saktevokst gran og furu gir en hardere og mer slitesterk kledning som er mer motstandsdyktig mot sprekker ved skruing eller splitting.

Kortreist og bærekraftig

Vi er stolte av å kunne tilby kortreist tømmer fra Telemark, noe som reduserer transportavstanden og dermed også vårt miljøavtrykk. Vårt tømmer kommer fra vinterhogst, noe som betyr at vi tar hensyn til skogens fornyelse og biologiske mangfold. Trevirket blir også tørket naturlig som er energibesparende og miljøvennlig. Vi tror på en bærekraftig fremtid, og derfor velger vi å bruke lokale ressurser som gir minst mulig belastning på miljøet.

Allsidighet og tilpasning

Bratsberg Kledning tilbyr et bredt utvalg av dimensjoner og profiler, slik at du kan finne akkurat den kledningen som passer ditt prosjekt. Dersom du har spesifikke behov eller ønsker en unik dimensjon, profil eller tresort, kan vi skjære dette for deg på bestilling. Vår fleksibilitet sikrer at du får akkurat det produktet du trenger for å realisere dine byggeprosjekter.

LES OM PANEL- OG KLEDNINGSTYPER

Andre produkter

Oppdag vårt utvalg av andre produkter i treverk: villmarkspanel, vindskibord, vannbord, konstruksjonsvirke, bjelker, drager, låvegulv og spiler. Perfekte løsninger for både estetiske og funksjonelle byggeprosjekter.